Aradi utcai hangulatos, felújított parasztház! Édenkert a város szívében!

15 890 000 Ft

Aradi utcai hangulatos, felújított parasztház! Édenkert a város szívében!

Aradi utca belváros felőli részén, valóságos kis édenkert közepén, elő-kertes , vegyes falazatú parasztház várja új tulajdonosát. Ideális több gyerekes családok számára, akiknek fontos, hogy legyen elég hely és az iskolák is elérhető távolságban legyenek. A háztól kerékpárút vezet be a központba, az iskolákhoz, óvodákhoz. A házhoz tartozik egy fedett pihenő rész, mely nyári grillezéseknek ideális helyszíne lehet. Sok fajta növény teszi elbűvölővé az egész háza. Belépve a házba egy nagyon otthonos, barátságos hangulat köszönt minket. A ház 3 szobával, egy külön nappalival, 2 fürdőszobával, egy nagy konyhával és hozzátartozó kamrával, valamint mosókonyhával is rendelkezik.
A ház – két ablak kivételével- modern, több légkamrás műanyag hőszigetelt nyílászárókat kapott. A fűtésről gázüzemű komi-kazán gondoskodik.
Ne habozzon csapjon le erre a szuper lehetőségre, hiszen ritkán van ilyen nagy és jó árérték arányú ház a piacon!
Nálunk a legkedvezőbb hitelfelvételi lehetőségek közül válogathat, a legmagasabb szakmai színvonalú, ugyanakkor ingyenes ügyintézés mellett!
A ház kizárólag nálunk elérhető!
Megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges!A megtekintés 2020. július 30 és augusztus 9 közt szabadság miatt szünetel!

Jellemzők

 • Értékesítés típusaEladó
 • TípusCsaládi ház
 • ÁllapotFelújított
 • Szobák száma4
 • Alapterület137 m2
 • Telekterület683 m2
 • FűtésHázközponti
 • VárosMakó

Közvetítő adatai

Legfrissebb hírek

 • Hogyan köthetünk on-line adásvételi szerződést? Mi igény szerint megoldjuk, hogy minimális érintkezéssel végbe menjen az ügylet!

  Jogi szempontból biztonságosan lehet végigvinni az ingatlanos tranzakciókat még a koronavírus-járvány idején is. Bemutatjuk a teljes folyamatot. Azt gondolhatnánk, hogy a mostani súlyos időkben, amikor szinte mindenkitől a fizikai találkozások csökkentését vagy elhagyását kérik, rendkívül megnehezülnek az ingatlanos tranzakciók vagy akár meghiúsulással is fenyeget a helyzet. Szerencsére a 21. századi informatikai eszköztár már elég gazdag […]

 • Makói ingatlanpiac kihívásai 2019-ben.

  Makó és környékének ingatlan piacán mi a helyzet? Hogy áll most a piac? Olyan helyzet állt elő a piacon, hogy megnövekedett a kereslet az ingatlanok iránt. A vevői oldalon megjelentek az olcsó hitelek, az állami támogatások, melyekkel próbálnak tervezni, illetve a meglévő lakáskasszák, vagy éppen lejáró lakáskaszákkal. Valóban van is pénz a vásárlói oldalon, melyen […]

 • Jövőre kedvezőbb lesz az ingatlan-bérbeadók adózása!

  Jövő januártól egyszerűsödhet, bizonyos esetekben csökkenhet a bérbeadással kapcsolatos adókötelezettség. Jönnek a legfontosabb változások. A magánszemély ingatlan-bérbeadásból származó jövedelme továbbra is az összevont adóalap részeként ún. önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül. A jelenlegi szabályozás szerint az önálló tevékenység bevételének részét képezi az ezzel összefüggésben kapott költségtérítés összege is. Amennyiben például a bérleti szerződésben a felek úgy […]