Csanádpalotán igényes tégla családi ház, hasznos melléképületekkel dupla portán eladó!

9 000 000 Ft

Csanádpalotán igényes tégla családi ház, hasznos melléképületekkel dupla portán eladó!

Ez a nagyon igényes, előkertes szép családi ház csendes utcában nagy területen helyezkedik el. Dupla portán helyezkedik el az ingatlan, valamint azoknak ,aki komolyabb állattartásba (birka, marha) kezdenének az ingatlan mögött elterülő 1,5 hektáros legelő megvásárlására is lehetőség nyílik.
A ház téglaépítésű, mely két nagyobb lakószobából, egy nagy egy légtérben elhelyezkedő konyha, étkező, nappaliból áll, továbbá fürdőszoba, kamra , kazánház. A ház mögött egy nagyobb melléképület, hambár, két garázs, és ólak találhatóak.
ház nyílászáróinak egy része hőszigetelt műanyagra cserélt, igényes burkolatok jellemzik a házat, mely kiváló állapotnak örvend. A fűtése gáz- és vegyes-tüzelésű kazánról is üzemeltethető. Igazi kis birodalma lehet itt az embernek, ami nem csak otthont, hanem remek fizetés kiegészítést is jelenthet számára.
A ház alkalmas az un. falusi CSOK előírásainak. Nálunk minden bank legjobb hitelajánlata elérhető, melyet díjtalanul és teljes körűen intézünk ügyfeleinknek!
A ház megtekintése, csak munkatársunkkal együtt lehetséges, melyhez telefonos egyeztetés szükséges! Az ingatlan kizárólag nálunk érhető el!

Jellemzők

 • Értékesítés típusaEladó
 • TípusCsaládi ház
 • ÁllapotFelújított
 • Szobák száma3
 • Alapterület100 m2
 • Telekterület1800 m2
 • FűtésKözponti fűtés
 • VárosCsanádpalota

Közvetítő adatai

Legfrissebb hírek

 • Hogyan köthetünk on-line adásvételi szerződést? Mi igény szerint megoldjuk, hogy minimális érintkezéssel végbe menjen az ügylet!

  Jogi szempontból biztonságosan lehet végigvinni az ingatlanos tranzakciókat még a koronavírus-járvány idején is. Bemutatjuk a teljes folyamatot. Azt gondolhatnánk, hogy a mostani súlyos időkben, amikor szinte mindenkitől a fizikai találkozások csökkentését vagy elhagyását kérik, rendkívül megnehezülnek az ingatlanos tranzakciók vagy akár meghiúsulással is fenyeget a helyzet. Szerencsére a 21. századi informatikai eszköztár már elég gazdag […]

 • Makói ingatlanpiac kihívásai 2019-ben.

  Makó és környékének ingatlan piacán mi a helyzet? Hogy áll most a piac? Olyan helyzet állt elő a piacon, hogy megnövekedett a kereslet az ingatlanok iránt. A vevői oldalon megjelentek az olcsó hitelek, az állami támogatások, melyekkel próbálnak tervezni, illetve a meglévő lakáskasszák, vagy éppen lejáró lakáskaszákkal. Valóban van is pénz a vásárlói oldalon, melyen […]

 • Jövőre kedvezőbb lesz az ingatlan-bérbeadók adózása!

  Jövő januártól egyszerűsödhet, bizonyos esetekben csökkenhet a bérbeadással kapcsolatos adókötelezettség. Jönnek a legfontosabb változások. A magánszemély ingatlan-bérbeadásból származó jövedelme továbbra is az összevont adóalap részeként ún. önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül. A jelenlegi szabályozás szerint az önálló tevékenység bevételének részét képezi az ezzel összefüggésben kapott költségtérítés összege is. Amennyiben például a bérleti szerződésben a felek úgy […]