Lidl közelében teljesen felújított családi ház, garázzsal, tip-top parkosított udvarral eladó!

30 000 000 Ft

Lidl közelében teljesen felújított családi ház, garázzsal, tip-top parkosított udvarral eladó!

Kiváló környéken iskolához, óvodához, boltokhoz közel elhelyezkedő, jó közlekedésű helyen kínáljuk megvételre ezt a teljesen felújított házat, melybe elég könnyen bele lehet ám szeretni. Hogy miért? Mert nem csak maga a ház van ház kúpcserepééig rendben, hanem a kert is rendezett, valamint a garázs nagy tágas, saját wc-vel. Igazi Oázis ez a ház! Akár több gyerekes család is megtalálhatja benne a számításait. Belépve nem csak a szép zöldellő, dísz növényekkel ültetett kert, hanem a barátságos veranda fogad, minket! A házba belépve egy tágas konyha-étkező fogad minket. Három elkülönülő hálószobával és egy nappali helyezkedik el a közlekedő mentén, valamint egy hosszúkás, igényesen burkolt tusolós fürdőszoba, ahová kényelmesen elfért a szárító és mosógép is.
Az egész házra a harmonikus, pasztell színek, minőségi burkolatok jellemzőek, melyek nagyon barátságos, és otthonos hangulatot kölcsönöznek a háznak.
A nyílászárók mind hőszigetel műanyagok, egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma is felhelyezésre került.
A konyhabútor is szép, mely valósággal hívogat a konyhai alkotásra. A garázs külön említést érdemel, elektromos kapujával és saját toalettjével, hiszen nagyon kényelmessé teszi a haza érkezést.
A ház kizárólag irodánkon keresztül érhető el! Megtekintése előzetes telefonos egyeztetést követően lehetséges! Hívjon bizalommal!
Nálunk az ország legjobb hitelajánlatai közül válogathat, melyhez teljesen ingyenes ügyintézést biztosítunk, több, mint 12 éves tapasztalattal rendelkező kollégánk segít Önnek!

Jellemzők

 • Értékesítés típusaEladó
 • TípusCsaládi ház
 • ÁllapotFelújított
 • Szobák száma4
 • Alapterület140 m2
 • Telekterület421 m2
 • FűtésGáz (konvektor)
 • VárosMakó

Közvetítő adatai

Legfrissebb hírek

 • Makói ingatlanpiac kihívásai 2019-ben.

  Makó és környékének ingatlan piacán mi a helyzet? Hogy áll most a piac? Olyan helyzet állt elő a piacon, hogy megnövekedett a kereslet az ingatlanok iránt. A vevői oldalon megjelentek az olcsó hitelek, az állami támogatások, melyekkel próbálnak tervezni, illetve a meglévő lakáskasszák, vagy éppen lejáró lakáskaszákkal. Valóban van is pénz a vásárlói oldalon, melyen […]

 • Jövőre kedvezőbb lesz az ingatlan-bérbeadók adózása!

  Jövő januártól egyszerűsödhet, bizonyos esetekben csökkenhet a bérbeadással kapcsolatos adókötelezettség. Jönnek a legfontosabb változások. A magánszemély ingatlan-bérbeadásból származó jövedelme továbbra is az összevont adóalap részeként ún. önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül. A jelenlegi szabályozás szerint az önálló tevékenység bevételének részét képezi az ezzel összefüggésben kapott költségtérítés összege is. Amennyiben például a bérleti szerződésben a felek úgy […]

 • A hozzáértő ingatlanos segít beárazni az ingatlanát! Avagy mit nyersz egy hozzáértő ingatlanossal?

  A hozzáértő ingatlanos segít beárazni az ingatlanát! Avagy mit nyersz egy hozzáértő ingatlanossal?

  Az eladó jó áron akar megszabadulni az ingatlanától, a vevő szintén jó áron akar hozzájutni ahhoz. Legtöbbször mindkét fél mást ért jó áron, és az ingatlanos feladata tisztázni az eladóval, hogy például nem érdemes egy átlagos lakásért 10 milliót kérni a 7 helyett, vagy tisztázni a vevővel, hogy nem érdemes 9 millióért 100+ négyzetméteres felújított […]