Makó belvárosában kiváló 4 szobás ház eladó!

41 000 000 Ft

Makó belvárosában kiváló 4 szobás ház eladó!

Kivételes Ingatlan Ajánlat – Makó Belvárosában

Keresi az álmai otthonát? Most megtalálta! Makó belvárosában, a buszpályaudvar közelében, egy lenyűgöző 4 szobás, felújított téglaház várja új tulajdonosát. Ez a páratlan ingatlan minden kényelmet és kényelmet kínál, amelyre vágyik. Tekintse meg részletesen, milyen csodálatos lehetőséget kínálunk Önnek!

Ingatlan részletek:

Cím: Makó belvárosa
Lakóterület: 108 négyzetméter
Telek mérete: 350 négyzetméter
Szobák száma: 4
Felújítás éve: 2021
Hőszigetelés: Igen (teljes ház)
Nyílászárók: Hőszigetelt műanyag nyílászárók
Fűtés: Kondenzációs gázkazánról üzemeltetett központi fűtés
Elektromos hálózat: 3 fázissal rendelkező, felújított
Garázsférőhely: Két téglából épült garázs
Konyha: Modern, beépített konyhabútorral
Terasz: Van
Udvar: Rendezett, térköves udvar
Fenntartási költségek: Alacsonyak
Ez a csodálatos otthon a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően lett felújítva, és most Önnek lehetősége van arra, hogy élvezze a modern élet minden előnyét. A hőszigetelt téglaház kiváló hőmegtartással rendelkezik, így a téli hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosít. A térköves udvar gyönyörűen karbantartott és ideális hely a szabadtéri tevékenységekhez és pihenéshez.

Az ingatlan két téglából épült garázzsal rendelkezik, így gond nélkül parkolhatja autóját vagy tárolhatja eszközeit. A felújított elektromos hálózat és a kondenzációs gázkazán jelentősen csökkentik a fenntartási költségeket, így Ön nyugodt szívvel élvezheti otthonát anélkül, hogy aggódna a rezsiköltségek miatt.

A lakás 4 tágas szobával rendelkezik, amelyek kényelmet és privát teret kínálnak a család minden tagjának. A modern konyha beépített bútorokkal és minőségi készülékekkel van felszerelve, így az étkezések elkészítése örömteli élmény lesz.

A lokáció sem hagy kívánnivalót maga után. Makó belvárosában minden fontos szolgáltatás és intézmény könnyen elérhető, így nincs szükség hosszú utazásokra a mindennapi teendők elvégzéséhez.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Ez az ingatlan valóban minden igényt kielégít, és azonnal költözhető. Ha szeretne többet megtudni vagy megtekinteni ezt a csodálatos otthont, hívjon minket még ma! Jöjjön el, és nézze meg személyesen, miért érdemes ezt az ingatlant választani!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeinken!

Jellemzők

 • Értékesítés típusaEladó
 • TípusCsaládi ház
 • ÁllapotFelújított
 • Szobák száma4
 • Alapterület108 m2
 • Telekterület350 m2
 • FűtésHázközponti
 • VárosMakó

Közvetítő adatai

Legfrissebb hírek

 • Makói ingatlanpiac kihívásai 2019-ben.

  Makó és környékének ingatlan piacán mi a helyzet? Hogy áll most a piac? Olyan helyzet állt elő a piacon, hogy megnövekedett a kereslet az ingatlanok iránt. A vevői oldalon megjelentek az olcsó hitelek, az állami támogatások, melyekkel próbálnak tervezni, illetve a meglévő lakáskasszák, vagy éppen lejáró lakáskaszákkal. Valóban van is pénz a vásárlói oldalon, melyen […]

 • Jövőre kedvezőbb lesz az ingatlan-bérbeadók adózása!

  Jövő januártól egyszerűsödhet, bizonyos esetekben csökkenhet a bérbeadással kapcsolatos adókötelezettség. Jönnek a legfontosabb változások. A magánszemély ingatlan-bérbeadásból származó jövedelme továbbra is az összevont adóalap részeként ún. önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül. A jelenlegi szabályozás szerint az önálló tevékenység bevételének részét képezi az ezzel összefüggésben kapott költségtérítés összege is. Amennyiben például a bérleti szerződésben a felek úgy […]

 • A hozzáértő ingatlanos segít beárazni az ingatlanát! Avagy mit nyersz egy hozzáértő ingatlanossal?

  A hozzáértő ingatlanos segít beárazni az ingatlanát! Avagy mit nyersz egy hozzáértő ingatlanossal?

  Az eladó jó áron akar megszabadulni az ingatlanától, a vevő szintén jó áron akar hozzájutni ahhoz. Legtöbbször mindkét fél mást ért jó áron, és az ingatlanos feladata tisztázni az eladóval, hogy például nem érdemes egy átlagos lakásért 10 milliót kérni a 7 helyett, vagy tisztázni a vevővel, hogy nem érdemes 9 millióért 100+ négyzetméteres felújított […]