Makó szívében újszerű igényes és modern kivitelezésű ház, kis kerttel eladó!

39 000 000 Ft

Makó szívében újszerű igényes és modern kivitelezésű ház, kis kerttel eladó!

Makó központjában, a Buszpályaudvar közelében kitűnő adottságú 2 szobás, amerikaikonyhás eladó! A közelben van szó szerint minden, boltok, orvosi rendelők, buszpályaudvar, melyek gyalogosan is csak 2-3 percre találhatóak!
A ház 50%-ban teljesen újépítésű, csak a két utcafronti hálószoba az eredeti épülethet tartozó, melyek szintén teljesen fel lettek újítva.
A ház a mai modern igényeket teljesen ki tudja elégíteni. A ház teljesen hőszigetelt, mind a homlokzat, mind a födém szigetelt. A nyílászárók 3 rétegű üvegezésűek, teljesen hő és hangszigeteltek. A fűtést és meleg vizet kondenzációs gáz üzemű kombikazán látja el. A hálószobákban radiátoros fűtés, míg a többi helyiségben padlófűtés található. A ház hatalmas amerikaikonyhás nappalival rendelkezik, melyből közvetlen kijárás van a fedett teraszra, mely a csondálatosan szép, gondozott parkosított udvarra néz. Az udvarra elektromos kapunk keresztül juthatunk be, ahol még egy fészer is található,mely alkalmas kerékpárok és szerszámok tárolására.
A ház teljesen berendezetten eladó, melyben többnyire új, IKEÁ-ban vásárolt bútorok találhatóak. A konyhatbútorban beépített hűtő és mélyhűtő, mosogatógép, sütő, főzőlap és szagelszívó is található. A fürdőszoba 3 részre szekcionált, melyben külön wc kézmosóval, és egy hatalmas épített zuhazóval rendelkező fürdő is található. A ház burkolatai és színei nagyon ízlésesek, nem harsányak, hanem harmonikus otthon érzetét keltik. Ezzel a házzal igazán jól jár új tulajdonosa, hiszen nem kell felőjítani semmit sem, csak költözni a kényelembe.
Nagyon sok pénzt, időt és bosszúságot takarít meg az, aki egy ennyire kompletten elkészült házat vásárol meg, ahelyett, hogy vívja küzdelmeit egy másik ház felújításával!
Nálunk a legjobb hiteleket is megkaphatja, hiszen egyedi kamatkedvezményeket tudunk biztosítani! Megtekintésért hívjon bizalommal!

Jellemzők

 • Értékesítés típusaEladó
 • TípusCsaládi ház
 • ÁllapotÚjszerű
 • Szobák száma2
 • Alapterület93 m2
 • Telekterület325 m2
 • FűtésGáz (cirkó)
 • VárosMakó

Közvetítő adatai

Legfrissebb hírek

 • Hogyan köthetünk on-line adásvételi szerződést? Mi igény szerint megoldjuk, hogy minimális érintkezéssel végbe menjen az ügylet!

  Jogi szempontból biztonságosan lehet végigvinni az ingatlanos tranzakciókat még a koronavírus-járvány idején is. Bemutatjuk a teljes folyamatot. Azt gondolhatnánk, hogy a mostani súlyos időkben, amikor szinte mindenkitől a fizikai találkozások csökkentését vagy elhagyását kérik, rendkívül megnehezülnek az ingatlanos tranzakciók vagy akár meghiúsulással is fenyeget a helyzet. Szerencsére a 21. századi informatikai eszköztár már elég gazdag […]

 • Makói ingatlanpiac kihívásai 2019-ben.

  Makó és környékének ingatlan piacán mi a helyzet? Hogy áll most a piac? Olyan helyzet állt elő a piacon, hogy megnövekedett a kereslet az ingatlanok iránt. A vevői oldalon megjelentek az olcsó hitelek, az állami támogatások, melyekkel próbálnak tervezni, illetve a meglévő lakáskasszák, vagy éppen lejáró lakáskaszákkal. Valóban van is pénz a vásárlói oldalon, melyen […]

 • Jövőre kedvezőbb lesz az ingatlan-bérbeadók adózása!

  Jövő januártól egyszerűsödhet, bizonyos esetekben csökkenhet a bérbeadással kapcsolatos adókötelezettség. Jönnek a legfontosabb változások. A magánszemély ingatlan-bérbeadásból származó jövedelme továbbra is az összevont adóalap részeként ún. önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül. A jelenlegi szabályozás szerint az önálló tevékenység bevételének részét képezi az ezzel összefüggésben kapott költségtérítés összege is. Amennyiben például a bérleti szerződésben a felek úgy […]