Makói ipartelep, raktárak, üzlethelyiségek, irodák ,raktárak egyben eladók!

285 000 000 Ft

Makói ipartelep, raktárak, üzlethelyiségek, irodák ,raktárak egyben eladók!

Makó központjában a Vásárhelyi utcában egyedülálló módon ipartelep sok hasznos épülettel rendelkező komplexum eladó!
Makó rendkívül jó adottságokkal rendelkezik, hiszen az M43-as autópálya mellett helyezkedik el, közel a magyar-román határhoz, valamint Szerbia is innen autópályán rövid időn belül elérhető. Több nagy cég helyezte el itt gyártási tevékenységét, úgy mint a svájci Givaudan, vagy pl. a Continental Contitech, ugyanis a makói munkavállalók európai szinten is megállják helyület!
Az igatlanról:
Az egész ingatlan két helyrajzi számból áll. A két terület közül az első 1564m2-es területén egy 762m2-es több szintes főépület található. A földszint 355m2, míg az emelet is 350m2-ert tesz ki, míg a tetőtérből 50m2 került beépítésre. Természetesen a tetőtér további beépítése is megoldható mivel vasbeton födémszerkezet van.
Az épület az utafront teljes hosszában zártsorú beépítésű. Az ingatlanra egy nagy szárazkapunk keresztül juthatunk be. A főépületben egy önálló duplakomfortos lakás, egy emeleti iroda, egy nagyobb egybefüggő terem, mely korábban varrodaként működött önálló szociális helyiségekkel rendelkezik. A földszinten egy élelmiszerbolt, valamint egy horgászbolt kapott helyet. A telek jobboldalán tégla melléképület található, mely jelenleg csak raktározási célra alkalmas, de felújítást követően, akár üzletek, akár lakások is kialakíthatóak benne.
A komplexum belső részén elhelyezkedő telej 2775m2-t tesz ki, melyen egy 1000m2-es 4 méteres belmagasságú csarnok található, mely szerelőcsarnoknak, raktárnak stb. alkalmas. A telek ugyanezen részén 6db közel azonos (50-60m2) méretű műhely kapott helyt, mely összesen nettó 274m2-t tesz ki!
Aki megvásárolja ezt az ingatlant nagyon sok féle hasznosításra tudja használni, hiszen itt gyártási tevékenység is folytatható, telephelynek is ideálít, de akár logisztikai központnak, webáruháznak raktárnak és irodaháznak is alkalmas. Ez a sok funkció és elhelyezkedése Makón és környékén egyedülálló lehetőség! Kiváló befektetés!
Az ingatlan cég tulajdonában áll! Van lehetőség céggel és cég nélküli megvásárlására is! Hívjon bizalommal!

Jellemzők

 • Értékesítés típusaEladó
 • TípusTelephely
 • ÁllapotÁtlagos
 • Szobák száma10
 • Alapterület2100 m2
 • Telekterület4339 m2
 • FűtésGáz (cirkó)
 • VárosMakó

Közvetítő adatai

Legfrissebb hírek

 • Hogyan köthetünk on-line adásvételi szerződést? Mi igény szerint megoldjuk, hogy minimális érintkezéssel végbe menjen az ügylet!

  Jogi szempontból biztonságosan lehet végigvinni az ingatlanos tranzakciókat még a koronavírus-járvány idején is. Bemutatjuk a teljes folyamatot. Azt gondolhatnánk, hogy a mostani súlyos időkben, amikor szinte mindenkitől a fizikai találkozások csökkentését vagy elhagyását kérik, rendkívül megnehezülnek az ingatlanos tranzakciók vagy akár meghiúsulással is fenyeget a helyzet. Szerencsére a 21. századi informatikai eszköztár már elég gazdag […]

 • Makói ingatlanpiac kihívásai 2019-ben.

  Makó és környékének ingatlan piacán mi a helyzet? Hogy áll most a piac? Olyan helyzet állt elő a piacon, hogy megnövekedett a kereslet az ingatlanok iránt. A vevői oldalon megjelentek az olcsó hitelek, az állami támogatások, melyekkel próbálnak tervezni, illetve a meglévő lakáskasszák, vagy éppen lejáró lakáskaszákkal. Valóban van is pénz a vásárlói oldalon, melyen […]

 • Jövőre kedvezőbb lesz az ingatlan-bérbeadók adózása!

  Jövő januártól egyszerűsödhet, bizonyos esetekben csökkenhet a bérbeadással kapcsolatos adókötelezettség. Jönnek a legfontosabb változások. A magánszemély ingatlan-bérbeadásból származó jövedelme továbbra is az összevont adóalap részeként ún. önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül. A jelenlegi szabályozás szerint az önálló tevékenység bevételének részét képezi az ezzel összefüggésben kapott költségtérítés összege is. Amennyiben például a bérleti szerződésben a felek úgy […]