Szegeden a Hüvelyk utca 1/A középső, központi fűtéses 4. emeleti téglalakás eladó!

16 400 000 Ft

Szegeden a Hüvelyk utca 1/A középső, központi fűtéses 4. emeleti téglalakás eladó!

Szegeden kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező, fás, rendezett helyen a Hüvelyk utca 1 szám alatt található ez a nagyszerű 4. emeleti lakás. A társasház előtt gyönyörű, rendezett előkert fogadja a ház lakóit.
A földszinten egy közös kerékpártároló található.
A lépcsőház rendezett, tiszta.
A lakás néhány éve felújításon esett át, melynek során az ablakok hőszigetelt műanyagra lettek cserélve, redőnnyel ,szúnyoghálóval, valamint gáz központi fűtés lett kiépítve egy kombikazánnal, mely a meleg vizet is biztosítja. Ezeknek köszönhetően a lakás rezsije verhetetlen! Fűtés szezonban a gáz 11-12 ezer forint/hó összeg körül mozog.
A lakás szobái külön nyílóak, melyek laminált parkettásak. A nagyobb szobában egy beépített szekrény is található. A konyha szélet, tágas és egy szép konyhaszekrény is található benne.
A fürdőszoba elkülönül a wc-től. A fürdőszobában sarokkád került beépítésre, valamint a mosógépnek is lett kialakítva külön csatlakozó.
A közös képviseletet a Blokk 2000 Kft. látja el. A közös költség pedig havi 8900Ft, mely tartalmazza a képviselői díjat, a társasház rezsijét és biztosítását, a felújítási alapot.
A ház tetőzete 5 éve lett felújítva, így a beázásnak minimális az esélye.
A társasház szabályzata értelmében emlős állatot (kutya, macska) nem szabad tartani a lakásokban, kérem ezt vegyék figyelembe a vásárláskor!
A lakás per- teher- és igény mentességéért az eladó szavatol!
Amennyiben megtekintené a lakást, vagy további információkra lenne szüksége kérem telefonon keressen!
A lakás kizárólag nálunk elérhető!

Jellemzők

 • Értékesítés típusaEladó
 • TípusTéglalakás
 • ÁllapotFelújított
 • Szobák száma2
 • Alapterület49 m2
 • FűtésKözponti fűtés
 • VárosSzeged

Közvetítő adatai

Legfrissebb hírek

 • Makói ingatlanpiac kihívásai 2019-ben.

  Makó és környékének ingatlan piacán mi a helyzet? Hogy áll most a piac? Olyan helyzet állt elő a piacon, hogy megnövekedett a kereslet az ingatlanok iránt. A vevői oldalon megjelentek az olcsó hitelek, az állami támogatások, melyekkel próbálnak tervezni, illetve a meglévő lakáskasszák, vagy éppen lejáró lakáskaszákkal. Valóban van is pénz a vásárlói oldalon, melyen […]

 • Jövőre kedvezőbb lesz az ingatlan-bérbeadók adózása!

  Jövő januártól egyszerűsödhet, bizonyos esetekben csökkenhet a bérbeadással kapcsolatos adókötelezettség. Jönnek a legfontosabb változások. A magánszemély ingatlan-bérbeadásból származó jövedelme továbbra is az összevont adóalap részeként ún. önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül. A jelenlegi szabályozás szerint az önálló tevékenység bevételének részét képezi az ezzel összefüggésben kapott költségtérítés összege is. Amennyiben például a bérleti szerződésben a felek úgy […]

 • A hozzáértő ingatlanos segít beárazni az ingatlanát! Avagy mit nyersz egy hozzáértő ingatlanossal?

  A hozzáértő ingatlanos segít beárazni az ingatlanát! Avagy mit nyersz egy hozzáértő ingatlanossal?

  Az eladó jó áron akar megszabadulni az ingatlanától, a vevő szintén jó áron akar hozzájutni ahhoz. Legtöbbször mindkét fél mást ért jó áron, és az ingatlanos feladata tisztázni az eladóval, hogy például nem érdemes egy átlagos lakásért 10 milliót kérni a 7 helyett, vagy tisztázni a vevővel, hogy nem érdemes 9 millióért 100+ négyzetméteres felújított […]