Szegeden az Alkony utcában fiatalos belső kétszintes téglalakás eladó!Kihagyhatatlan!

44 900 000 Ft

Szegeden az Alkony utcában fiatalos belső kétszintes téglalakás eladó!Kihagyhatatlan!

Szegeden fiatalos, de csendes környezetben, az Alkony utcában belső kétszintes lakást kínálunk megvételre!
A lakást ajánlom fiatalabb, vagy középkorú családoknak, ahol egy vagy 2 gyerek van.
A szomszédok is túlnyomó többségben ezt a korosztályt képviselik. Szóval garantált a jó közösség és a nyugalom!
A lakás jó elosztású, hiszen az alsó szinten beléphetünk egy viszonylag nagy térbe, ahol a világos amerikai konyhás nappali csalogat bennünket. Ez az otthon szíve, mert a vendégeinket is méltán tudjuk fogadni. Ezen a szinten található egy sarokkádas fürdőszoba, valamint a nappaliból könnyűszerkezettel leválasztott szülői hálószoba. Ha valakinek ez utóbbira nincs szüksége, akár egybe is nyithatja a nappalival! A nappaliból tudunk kimenni a 4m2-es erkélyre, mely nem forgalmas utcára néz, hanem egy zöldterületre. A felső szintre egy csigalépcsőn keresztül juthatunk, ahol kialakítottak egy gardrób részt is, de ez egy kis irodának is hasznos lehet. Itt kapott helyt két gyerekszoba, ahol a gyerkőcök tényleg elkülönülhetnek a szülőktől. A fenti szinten található egy mosdó, ami jelenleg WC és mosókonyha, de lehetőség van tusolót is beépíteni, viszonylag kis ráfordítással.
A lakás fűtése és melegvíz ellátása házközponti kazánról működik, mely a vízzel, szemétszállítással és közösköltséggel együtt számított díja 40-45 ezer forint/hó összeggel számolható, mint rezsiköltség.
A lakás új tetőtéri ablakokkal szerelt, valamint vadonatúj klíma kerül beszerelésre.
A lakás nem csak kiváló elosztású, fiatalos és kényelmes, hanem rendkívül jó elhelyezkedésű, ugyanis a belváros is elérhető távolságban van, valamint számos üzlet és közintézmény is, ugyanakkor nem forgalmas utcában helyezkedik el. Ráadásul a lakóknak a társasház területén parkolóhelyek is szép számmal állnak rendelkezésre.
Kiváló befektetésnek és saját otthonnak is ez a csodálatos lakás!
Csak komoly érdeklődők megkeresését várjuk!
Amennyiben hitelre van szüksége, akkor nálunk az össze bank ajánlatát összehasonlíthatja és extra kedvezményeket is el tudunk érni, mindezt teljesen díjtalan ügyintézés mellett!
Ár:46,5millió Ft
Dr. Ferenczi Gábor 06306919293 (H-P 9-18h, Sz: 9-12h)

Jellemzők

  • Értékesítés típusaEladó
  • TípusTéglalakás
  • ÁllapotÁtlagos
  • Szobák száma3
  • Alapterület68 m2
  • FűtésHázközponti
  • VárosSzeged

Közvetítő adatai

Legfrissebb hírek