Új építésű exkluzív lakás eladó a Hagymatikum közelében!

25 300 000 Ft

Új építésű exkluzív lakás eladó a Hagymatikum közelében!

A lakás egyedülálló lehetőség, hiszen nincs más eladó új építésű lakás az egész városban! A lakás már fizikálisan is bejárható, bár még az építkezés utolsó szakasza most van folyamatban.
A lakás 65,58m2-es lakóterülettel és 5,59m2-es erkéllyel rendelkezik. Az épület első emeletén található. A társasház csupán 4 lakásból áll, így garantált a nyugalom. A társasház jól megközelíthető sarki telken áll, mely praktikusan 2 kapuval is fog rendelkezni két különböző utcára nyílva. Apartmanoztatásra is alkalmas lehet a lakás, hiszen gyalogosan csak 2 percre van a Hagymatikum, gyakorlatilag kilépve az utcára rögtön megláthatjuk a fürdő épületének sziluettjét.
A lakás két külön nyíló egész szobával, az egyikből erkélyre való kijárási lehetőséggel rendelkezik. A lakásba egy előszobán keresztül juthatunk be, ahonnan a tágas és világos közel 28m2-es amerikai konyhás nappaliba léphetünk be. A fürdőszoba és WC elkülönülve helyezkednek el egymástól, valamint háziasszonyoknak kedvezve külön kamra is le lett rekesztve. A lépcsőházban található egy tároló is. Az épület hővisszanyerős szellőztető rendszerrel ellátott, hiszen a mai modern követelményeknek megfelelően nagyon komoly hőszigeteléssel lesz ellátva az épület, mely indokolja a szellőztetés ugyancsak modern, hatékony és kényelmes formáját.
A lakások fűtése egyedileg, saját mérőóráról , kondenzációs kazánról fog működni, mely természetesen padlófűtés lesz, illetve a meleg víz előállításáért is ez felel majd.
A nyílászárók is korszerű, tripla üvegezésűek lesznek, ezzel is szolgálva, hogy a lehető legalacsonyabbak legyenek a rezsiköltségek.
A pontos műszaki tartalomról és arról ,hogy az ár pontosan mit tartalmaz, arról érdeklődjön nálunk és egy személyes találkozó keretben részletesen tájékoztatjuk!
Jelen hirdetés keretei nem teszik lehetővé a teljes tájékoztatás lehetőségét, ezért kérjük, hogy ha komolyan érdekli az ingatlan, akkor kérjen egy személyes tájékoztatót is!
A lakásra CSOK és hitel igényelhető, helyben, kényelmesen, személyre szabottan irodánkban! Igazán egyedül álló lehetőség! Ne hagyja ki! A megjelölt ár az Áfa-t nem tartalmazza!

Jellemzők

 • Értékesítés típusaEladó
 • TípusTéglalakás
 • ÁllapotÚjépítésű
 • Szobák száma3
 • Alapterület68 m2
 • Telekterület50 m2
 • FűtésKözponti fűtés
 • VárosMakó

Közvetítő adatai

Legfrissebb hírek

 • Makói ingatlanpiac kihívásai 2019-ben.

  Makó és környékének ingatlan piacán mi a helyzet? Hogy áll most a piac? Olyan helyzet állt elő a piacon, hogy megnövekedett a kereslet az ingatlanok iránt. A vevői oldalon megjelentek az olcsó hitelek, az állami támogatások, melyekkel próbálnak tervezni, illetve a meglévő lakáskasszák, vagy éppen lejáró lakáskaszákkal. Valóban van is pénz a vásárlói oldalon, melyen […]

 • Jövőre kedvezőbb lesz az ingatlan-bérbeadók adózása!

  Jövő januártól egyszerűsödhet, bizonyos esetekben csökkenhet a bérbeadással kapcsolatos adókötelezettség. Jönnek a legfontosabb változások. A magánszemély ingatlan-bérbeadásból származó jövedelme továbbra is az összevont adóalap részeként ún. önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül. A jelenlegi szabályozás szerint az önálló tevékenység bevételének részét képezi az ezzel összefüggésben kapott költségtérítés összege is. Amennyiben például a bérleti szerződésben a felek úgy […]

 • A hozzáértő ingatlanos segít beárazni az ingatlanát! Avagy mit nyersz egy hozzáértő ingatlanossal?

  A hozzáértő ingatlanos segít beárazni az ingatlanát! Avagy mit nyersz egy hozzáértő ingatlanossal?

  Az eladó jó áron akar megszabadulni az ingatlanától, a vevő szintén jó áron akar hozzájutni ahhoz. Legtöbbször mindkét fél mást ért jó áron, és az ingatlanos feladata tisztázni az eladóval, hogy például nem érdemes egy átlagos lakásért 10 milliót kérni a 7 helyett, vagy tisztázni a vevővel, hogy nem érdemes 9 millióért 100+ négyzetméteres felújított […]