Makó belvárosi mediterrán hangulatú családi ház, rendezett portán, garázzsal eladó!

49 800 000 Ft

Makó belvárosi mediterrán hangulatú családi ház, rendezett portán, garázzsal eladó!

Makó belvárosában eladó egy teljesen felújított családi ház, rendezett, könnyen kezelhető portán. Az elhelyezkedése zseniális, hiszen iskola, óvoda, boltok pár perce vannak és a városközpont is 5-10 perc gyalogosan is!

A bejutás egy szárazkapun keresztül lehetséges, ahol a gépjárművünket is tárolhatjuk, bár önálló hőszigetelet garázs is helyt kapott, valamint egy műhely helyiség is. A ház előtt 3 autó parkolására alkal-mas tèrkövezett beálló van. A kertben mèg van egy 15m2-es konyhából nyíló,fedett terasz, amihez egyedileg kèszített kerti ülőbútor ès beèpített grillsütő is tartozik.

A ház felújítása során teljesen új alapot kapott és az eredeti èpület főfalakig lett visszabontva, ez 50 cm vastag falazatú, amire új betonkoszorú ès komplett tetőszerkezet került, Creaton hódfarkú cserepekkel. A ház többi fala Wienenberger téglából került megépítésre. A felújítás során az összes víz,-villany,-gázvezeték cseréje, modernizálása megtörtént.
Két nagy hálószoba található a földszinten, valamint egy társalgó, melynek központi eleme a csodálatosan szép kialakítású kandalló. A wc és a fürdőszoba teljesen elkülönülnek egymástól. A fürdőszobában sarokkád lett beépítbe. A kerámiával burkolt részeken kellemsen érződik a padlófűtés melege. A konyha olyan tágas lett, hogy egy nagy étkező asztal is kényelmesen körülülhető és a konyha ablakaiből a gyönyőrű szép kertre láthatunk rá. Az emeleti hálószoba pedig maga a nyugalom szigete, hiszen a ház többi részétől elkülönül!
Nagyon jó szívvel ajánlom ezt a házat mindenkinek, aki tényleg csak költözni szeretne!
Nálunk a legkedvezőbb feltételekkel vehet fel hitelt! Teljes ügyintézéssel várjuk ügyfeleinket! Hívjanak bizalommal!

Jellemzők

 • Értékesítés típusaEladó
 • TípusCsaládi ház
 • ÁllapotFelújított
 • Szobák száma3
 • Alapterület100 m2
 • Telekterület380 m2
 • FűtésGáz (cirkó)
 • VárosMakó

Közvetítő adatai

Legfrissebb hírek

 • Hogyan köthetünk on-line adásvételi szerződést? Mi igény szerint megoldjuk, hogy minimális érintkezéssel végbe menjen az ügylet!

  Jogi szempontból biztonságosan lehet végigvinni az ingatlanos tranzakciókat még a koronavírus-járvány idején is. Bemutatjuk a teljes folyamatot. Azt gondolhatnánk, hogy a mostani súlyos időkben, amikor szinte mindenkitől a fizikai találkozások csökkentését vagy elhagyását kérik, rendkívül megnehezülnek az ingatlanos tranzakciók vagy akár meghiúsulással is fenyeget a helyzet. Szerencsére a 21. századi informatikai eszköztár már elég gazdag […]

 • Makói ingatlanpiac kihívásai 2019-ben.

  Makó és környékének ingatlan piacán mi a helyzet? Hogy áll most a piac? Olyan helyzet állt elő a piacon, hogy megnövekedett a kereslet az ingatlanok iránt. A vevői oldalon megjelentek az olcsó hitelek, az állami támogatások, melyekkel próbálnak tervezni, illetve a meglévő lakáskasszák, vagy éppen lejáró lakáskaszákkal. Valóban van is pénz a vásárlói oldalon, melyen […]

 • Jövőre kedvezőbb lesz az ingatlan-bérbeadók adózása!

  Jövő januártól egyszerűsödhet, bizonyos esetekben csökkenhet a bérbeadással kapcsolatos adókötelezettség. Jönnek a legfontosabb változások. A magánszemély ingatlan-bérbeadásból származó jövedelme továbbra is az összevont adóalap részeként ún. önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül. A jelenlegi szabályozás szerint az önálló tevékenység bevételének részét képezi az ezzel összefüggésben kapott költségtérítés összege is. Amennyiben például a bérleti szerződésben a felek úgy […]