Makón a Bajcsy lakótelepen gyönyörűen felújított lakás eladó!Kihagyhatatlan!

12 900 000 Ft

Makón a Bajcsy lakótelepen gyönyörűen felújított lakás eladó!Kihagyhatatlan!

Bajcsy lakótelep ideális helyen fekszik, hiszen nyugodt része a városnak, ennek ellenére boltokhoz, iskolához, óvodához és bölcsődékhez is közel helyezkedik el, nem beszélve a gyönyörű Maros -partról, ahová a karantén alatt is kiszabadulhatott az ember a lakásból a természetbe!
Fiatalosan, teljes körűen felújított lakást kínálok megvételre itt, egy nagyon jó lépcsőházban, ahol összetartó, remek lakóközösség várja! Ideális vétel kezdő pároknak, fiataloknak! Jó minőségű anyagok igényes felhasználásával újították fel a lakást, melynek során az elektromos hálózat, az összes burkolat lecserélésre került. A konyhában vadonatúj konyhaszekrény, került beépítésre. A lakás elektromos fűtéssel rendelkezik, a szobákban külön-külön vezérelhető termosztátokról.
A fürdőszobában igényes tuskabinnak köszönhető kényelmesen marad hely a mosógépnek. A vízellátás stabilan villanybojlerről megoldott. A lakás összes nyílászárója prémium hőszigetelt műanyagra lett cserélve. A lakás igényesen burkolt erkéllyel is rendelkezik! Az alagsorban pedig zárható közös kerékpártároló is áll rendelkezésre!
Ide mestereket, szerelőket nem kell hívnia, hiszen tényleg csak a bútorait kell hoznia!
Nálunk a legjobb hitel lehetőségek közül válogathat teljesen ingyenes ügyintézés mellett! Babaváró hitelt is intézzük díjtalanul!
A lakás tehermentes ,így kiválóan alkalmas CSOK-hoz, hitelhez is fedezetnek!A megtekintés 2020. július 30 és augusztus 9 közt szabadság miatt szünetel!

Jellemzők

 • Értékesítés típusaEladó
 • TípusPanellakás
 • ÁllapotFelújított
 • Szobák száma2
 • Alapterület56 m2
 • FűtésElektromos
 • VárosMakó

Közvetítő adatai

Legfrissebb hírek

 • Hogyan köthetünk on-line adásvételi szerződést? Mi igény szerint megoldjuk, hogy minimális érintkezéssel végbe menjen az ügylet!

  Jogi szempontból biztonságosan lehet végigvinni az ingatlanos tranzakciókat még a koronavírus-járvány idején is. Bemutatjuk a teljes folyamatot. Azt gondolhatnánk, hogy a mostani súlyos időkben, amikor szinte mindenkitől a fizikai találkozások csökkentését vagy elhagyását kérik, rendkívül megnehezülnek az ingatlanos tranzakciók vagy akár meghiúsulással is fenyeget a helyzet. Szerencsére a 21. századi informatikai eszköztár már elég gazdag […]

 • Makói ingatlanpiac kihívásai 2019-ben.

  Makó és környékének ingatlan piacán mi a helyzet? Hogy áll most a piac? Olyan helyzet állt elő a piacon, hogy megnövekedett a kereslet az ingatlanok iránt. A vevői oldalon megjelentek az olcsó hitelek, az állami támogatások, melyekkel próbálnak tervezni, illetve a meglévő lakáskasszák, vagy éppen lejáró lakáskaszákkal. Valóban van is pénz a vásárlói oldalon, melyen […]

 • Jövőre kedvezőbb lesz az ingatlan-bérbeadók adózása!

  Jövő januártól egyszerűsödhet, bizonyos esetekben csökkenhet a bérbeadással kapcsolatos adókötelezettség. Jönnek a legfontosabb változások. A magánszemély ingatlan-bérbeadásból származó jövedelme továbbra is az összevont adóalap részeként ún. önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül. A jelenlegi szabályozás szerint az önálló tevékenység bevételének részét képezi az ezzel összefüggésben kapott költségtérítés összege is. Amennyiben például a bérleti szerződésben a felek úgy […]