+36-30/691 92 93

Otthonteremtési, kamattámogatott lakáshitelek:

A hitel célja új, és akár használt lakás vásárlása, korszerűsítése. Új lakásra felvett hitelnél akkor van támogatás, ha a telekár és ÁFA nélkül számított ár max. 30 millió forint alatt van. Használt lakás vásárlásánál a vételár felső határa 20 millió forint, korszer��sítésnél pedig a beruházás költsége maximum 15 millió forint lehet. A bankok ajánlatai között jelentős eltérések tapasztalhatók, ez��rt javasoljuk, versenyeztesse a bankok ajánlatait hitelcentrumunk seg����������tségével.

Szocpol (CSOK):

A vissza nem térítendő egyszeri támogatás ötszázezer forinttól 3,25 millióig terjedhet – gyermekszámtól függően. A támogatást az kaphatja, akinek nincs ingatlana (kevés kivételtől eltekintve), akár új lakás építéséhez, akár új, vagy használt lakás vásárlásához!

Legalább egy szülőnek legalább 6 hónapja munkával kell rendelkeznie, illetve nem lehet köztartozása annak, aki támogatást kér.

Egy gyermek (nevelt, vagy vállalt) 500-780, két gyermek esetében ��800 ezer forinttól 1,690 millió forintig terjedő támogatás érhető el. A három gyermeket nevelők és vállalók 1,2 és 2,6 millió között van a szocpol támogatás, a lakás nagyságától illetve energetikai besorolásától függően. Aki négy gyermeket nevel, az 1,6 – 3,25 millió közötti támogatásra lehet jogosult.

TUDTA, hogy havonta félretett megtakarításai mellé +30% állami t������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������mogatásra jogosult, melyet szinte bármilyen ingatlannal kapcsolatos beruházás fedezésére felhasználhat?

Az állam a megtakarítási időszakban az éves betétbefizetések után 30%-os, de maximum évi 72 000 Ft összegű vissza nem térítendő állami támogatást biztosít, ami adó- és járulékmentes támogatás.

Az állami támogatás kizárólag lakáscélú felhasználásra, továbbá minimum 4 éves előtakarékosság esetén vehető igénybe és maximum 10 évig jár.

Miért bízza hitelének ügyintézését a ránk?

  • Szakértő hitelügyintéző csapatunk minden ügyint��zési terhet levesz a válláról, Önnek csak a megfelelő konstrukci����t kell kiv����lasztani!
  • A legjobb konstrukció kiválasztásához sokéves szakmai tapasztalatunkat nyújtjuk seg������tségül!
  • Az ��gyintéz��s gyorsaság��t és gördülékenység������t a sok éves tapasztalatunk és kapcsolatrendszerünk biztosítja!
  • A szolgáltatás valamennyi magánszemély számára díjmentes, hiszen a munkadíjat a pénzintézetek állják!
  • A hitelkonstrukció soha nem rosszabb, mintha Ön közvetlenül a pénzintézethez fordulna kölcs��nért, sőt, többnyire jobb feltételeket tudunk megszerezni az Ön számára!
  • A rugalmatlan banki nyitvatartási idő helyett akkor intézheti ügyeit, amikor Önnek megfelelő. Előzetes egyeztetés után akár munkaidő előtt, után, sőt, akár hétvégén is!

Kérje szakértőnk visszahívását, és tapasztalja meg, milyen az, amikor a bankok versenyeznek Önért!

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Telefonszám

Üzenet

.