Rólunk

hazadlesz.hu Rólunk

Házadlesz.hu és a Házadlesz.hu ingatlaniroda Makó legismertebb ingatlanirodája több éves tapasztalattal.

Új módszerekkel és sokrétű szolgáltatással várjuk ügyfeleinket. Ingatlan adás-vétel mellett foglalkozunk ingatlanvagyon-értékeléssel, ingatlanhitelezéssel, lakástakarékkal és egyéb ingatlant érintő szolgáltatásokkal is.

Sokan gondolják azt, hogy nekik már soha nem lesz ingatlanuk, vagy éppen azt hiszik,hogy hiába minden erőfeszítésük, nem tudják eladni ingatlanukat. Pedig mindkét esetre van megoldás. Bízd ránk házad, lakásod eladását, hiszen mi nem csak alacsony jutalék mellett tudjuk azt a szolgáltatást biztosítani, mint amit más közvetítők, hanem sokkal többet kap nálunk az ügyfél. Fontosnak tartjuk, hogy az ügyfél folyamatos tájékoztatást kapjon ingatlanának értékesítési helyzetéről, illetve érezze a törődést és a teljes diszkréciót részünkről, mert nálunk a megbízhatóság az első.

Nálunk nincs regisztrációs díj, nincsenek magas jutalékok, csak elégedett ügyfelek!

5 fajta megbízás típusból válogathatnak kedvükre ügyfeleink!

Tudta, hogy minél magasabb értékű ingatlana, sávosan csökken a jutalék szint? Vagy akár köthet, olyan szerződést is ,melynek során Ön is tevőlegesen részt vehet az ingatlan értékesítésében! Bruttó 1,7%-3,5% közt mozog a sikerdíj mértéke szerződés típustól függően!

Ha saját házat szeretnél, de nem igazán tudod, hogyan oldhatnád meg anyagilag, akkor mi kidolgozunk  egy személyre szabott pénzügyi tervet, hogy belátható időn belül neked is legyen saját ingatlanod. Ugye milyen biztató ajánlat?

Hívj minket, vagy írj nekünk, vagy keress fel irodánkban, mert ez az a hely ahol neked is HÁZAD LESZ, vagy éppen a Te HÁZAD LESZ, amit eladunk!

A legközelebbi viszontlátásig minden jót kívánunk!

 

Házadlesz.hu csapata