ÁSZF

hazadlesz.hu ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek-ÁSZF

 

A www.hazadlesz.hu honlap üzemeltetője Ferenczi Gábor egyéni v����llalkozó (Cím:6900 Makó, Fejedelem u.6,, nyilvántartási szám: 35937026, adószám: 66555724226) ingatlanközvetítő.

A honlap üzemeltetője vállaja,hogy regisztrációt követően ingyenes megjelenést biztosít a weblapon 1 db ingatlanhirdetése  számára.

Regisztráció után lehetőséget biztosít határozatlan időre 1db ingatlan hirdetése képes feltöltésére a honlapra. Amennyiben hirdetése érvényét veszti abban az esetben azonnal köteles törölni, vagy módosítani azt. A külön megbízási szerződéssel szerződött ügyfeleink hirdetéseivel ellentétben a hirdetés nem szerepel kiemelt ajánlataink között, sem www.facebook.com/hazadlesz oldalunkon. Áttöltésre más hirdetési oldalakra, csak külön ingatlanközvetítői megbízási szerződést kötött ügyfeleink hirdetéseinek biztosítunk lehetőséget.

A regisztráció után csak olyan magánszemélyek regisztrálhatnak és adhatják fel ingatlan hirdetéseiket a www.hazadlesz.hu weblapon, akik nem állnak semmilyen szerződéses viszonyban Ferenczi Gábor egyéni vállalkozón kívül, ingatlanközvetítői tevékenységet végző személlyel,illetve vállalkozással. Amennyiben mégis szerződés köti más ingatlanközvetítőhöz és ennek ellenére a hazadlesz.hu oldalon hirdet függetlenül attól,hogy vevője ezen honlapon keresztül , vagy más csatorn��n vette fel Önnel a kapcsolatot, abban az esetben az eladási ár 1%-a+Áfa összeget köteles megfizetni Ferenczi Gábor egyéni vállalkozónak.

Olyan személyek és vállalkozások, melyek ingatlanközvetítői tevékenységgel foglalkoznak, nem hirdethetnek a www.hazadlesz.hu weblapon.

A honlap ��������������������������������������������zemeltetője fenntartja a jogot, hogy, bármikor, előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül törölheti a weblapról a feltöltött hirdetéseket, illetve regisztrációkat.

Regisztr��cióval hozz��járul,hogy felvegyük a megadott elérhetőségein Önnel a kapcsolatot. A megadott adatokat 3. személy részére nem adjuk ki, kivéve hivatalos állami szervek hivatalos felkérésére.

Jelen ÁSZF-ben nem szereplő kérdésekben a PTK. rendelkezései az irányadóak.

Regisztrációjával elfogadja az ÁSZF-et!