Miért érdemes falvakba költözni?

Sok ember megfordul az irodánkban és azt tapasztaljuk,hogy elég sokan kisértékű, rossz állapotú, és elhelyezkedésű, de makói házakat keresnek. Sokszor 3-4-5Millió körül tudnak vásárolni erősen felújítandó, akár fürdőszoba nélküli, összkomfort nélküli házakat, melyek koránt sem biztosítanak túl jó életkörülményeket lakóik számára.

Mit látunk a környező falvakban? Többnyire idős, biztos egzisztenciájú, nyugdíjas emberek szeretnék eladni házaikat, hiszen már nem tudják úgy gonozni kertjeiket, mint fiatalabb korukban. A gyerekek is kiszálltak a családi fészekből és már túl nagy nekik a ház.

Ezen falvakban házukat értékesíteni kívánó idősebb emberek egész életükben rendben tartották a házat, renoválták ,vigyáztak rá, hiszen életük munkája volt a házuk. Elég jó állapotú házak tehát ezek, melyekben van elég szoba, összkomfortosak, jó fürdőszobával, melléképületekkel és nagy kerttel. Ezeket az házakat már 5-6 Mft körül, vagy esetenként még olcsóbban meglehetne vásárolni és nem is kellene rá költeni, csak beköltözni a tágas otthonba, ahol a házhoz tartozó kert is jó kis kiegészítés lehet a konyhára. Arról nem is beszélve,hogy nincsenek is messze Makótól. Pl. Apátfalva és Magyarcsanád alig 10km-re van a 43-as főút mellett, melynek terheltségét 1 éven belül csökkenti majd az autópálya.Biciklivel kerékpárúton félóra alatt belehet jutni Makóra.

Tehát abszolút nem ördöngős távolságra helyekednek el Makótól és cserébe messze jobb életkörülmények közt lakhat az ember ,mint Makón belül egy rossz házban.

Érdemes tehát, főleg fiataloknak, kezdő pároknak elgondolkodni e falvak adta lehetőségeken, hiszen igényes szép otthonuk lehet, ahová bátran is vállalhatna gyerekeket, hiszen elég szoba, élettér áll rendelkezésükre.

Remélem ezzel a cikkel felhívtama  figyelmet, hogy nem szabad elmenni a falvak adta lehetőségek mellett.

Ezen weblapon a hirdetések közt lehet találni Makó környéki falvakban található elérhető áron megszerezhető ingatlanokat!